Denne siden benytter cookies. Les mer om bruk av cookies her.

Menneskene

Fagansvarlig Arne Hovland studerte Cand mag og Cand Scient i realfag, med hovedfag i fysikk og 1 år praktisk pedagogisk utdanning, ved Universitetet i Oslo. Arne har mange års erfaring fra klasserommet og jobber for tiden på Ås videregående skole.

“Jeg liker å undervise matematikk i videregående skole med klasserommet som arena, men synes også det er morsomt og stimulerende å jobbe med matematikkundervisning i et litt annet format som Mattevideo. Hver elev har ofte noe de lurer på som kan ha stor betydning for deres egenforståelse. Jeg vil at så mange som mulig skal ha nytte av oss, så de kan oppnå de resultatene de håper på i matematikk. Derfor jobber jeg for å nå den enkelte gjennom det jeg sier og gjør i videoene, samtidig som det skal være en fremdrift og engasjement som treffer bredest mulig.

Arne_rund

Arne

Daglig leder og kundekontakt Kjartan Sondresen har en fem-årig Mastergrad i Samfunnsøkonomi fra UiO, samt en to-årig grad innen dokumentarfilm fra Film og TV-akademiet (Westerdals).

“Jeg er veldig bevisst på hvordan jeg kan gjøre Mattevideo litt bedre, hele tiden, og fokuserer alltid på det som kommer kunden til gode. Jeg ønsker at mattevideo skal tilby et læringsunivers som umiddelbart føles bra, og som du har lyst til å befinne deg i. Et læringsunivers som gir ro og inspirasjon, hvor du kan bruke 100% av deg selv til læring. For meg er læring et interessant fenomen i seg selv, og har en egen type verdi. Min visjon for mattevideo er at det skal være et verktøy som vekker interessen for læring hos våre brukere, samt synliggjøre verdien av det å lære.

Kjartan_rund

Kjartan

Vår visjon – studentopplevelsen i sentrum

Reklamefritt

  • Din læringsopplevelse i sentrum
  • Sterkt personvern – ingen 3. parts deling av personlige data
Ingen behov for studielån

  • Vi ønsker å presse prisene for utdanning nedover – ikke oppover
  • Ingen behov for studielån – vi vil at du skal slippe studiegjeld
Ingen byråkrati – tilgjengelig for alle

  • Vi tar i bruk de beste løsninger raskt – vi venter ikke på topptunge komiteer
  • Vi jobber med morgendagens løsninger – ikke gamle kjepphester
  • Vi tilbyr hjelp til alle – og favoritiserer ingen

Vår historie

Mattevideo drives av selskapet Det lille utdanningskontoret AS, der Arne Hovland er fagansvarlig og Kjartan Sondresen er kundekontakt og daglig leder. Med seg på laget har de Zixuan Liu som studieveileder.

Mattevideo ble lansert i 2010 og var det første videobaserte læringsverktøyet i matematikk i sin tid. Siden den gang har det vokst frem mange ulike tilbud med læringsverktøy på nett, og vi i Mattevideo har sett mange aktører komme å gå. Filosofien i Mattevideo har alltid vært å lage ting på den beste måten, selv om det koster litt mer. Etter mange år med gode tilbakemeldinger fra våre brukere føler vi at denne filosofien er like relevant den dag i dag som når vi startet i 2010.

Takk for at du tar deg tiden til å bli kjent med oss. Vi håper Mattevideo kan hjelpe deg med å nå dine læringsmål, og gi deg gode læringsopplevelser på veien.

– hilsen oss i Mattevideo

I årene vi har holdt på har vi fulgt internett gjennom flere ulike sykluser; youtubes voldsomme vekst fra 2011, SEO racet i årene frem til 2015 og annonse og Facebook bobla fra 2014 – 2017. 4

Gjennom disse årene har en av erfaringene vært at internett kanskje er mer sårbart enn man først trodde, og at oftere enn ønskelig blir mindre aktører presset ut av de store innflytelsesrike aktørene. Og når de store tar over blir fokuset flyttet fra sluttbrukeren til årlig profitt og aksjeutbytte.

I årets langsiktige visjon har vi formulert det vi mener må til for å kunne tilby et ærlig produkt, som har 100% fokus på hva som er best for våre studenter.

Det Lille Utdanningskontoret – et lite globalt nettverk

Gjennom mange år med utvikling har Mattevideo hatt gleden av å jobbe med ulike mennesker fra hele verden. Våre partnere er etterhvert blitt mer enn leverandører, og med gode vennskap over mange år er det fint å kunne hilse til noen av våre globale partnere. Som oss jobber de i små firmaer, men de er flinke og har en sterk lojalitet til sluttproduktet. Takk til Atif og Mohammad i Pakistan og USA, Zemek i Polen, Meliha i Bosnia, Ivy i indonesia, Gabriel i Romania og Dayna i Kanada.

×
×
×
Selvtester og oppgaver for mengdetrening
10 sekunders quiz
Eksamensoppgaver
×